ORGANITZACIÓ DIES DE TANCAMENT

ORGANITZACIÓ DIES DE TANCAMENT

Benvolgudes famílies:

Vos informam que les classes presencials queden suspeses des d’ aquest dilluns 16 de març i durant 15 dies, així com totes les activitats complementàries i extraescolars programades, el Programa d’ Acompanyament Escolar i els serveis de menjador i matinet.

El Claustre de mestres vetllarà per seguir amb les tasques curriculars a distància. Se les proporcionarà a cada alumne d’EP un correu de centre amb una contrassenya perquè puguin comunicar-se amb els tutors i/o mestres per resoldre dubtes i per fer un seguiment de les tasques. Per als alumnes d’ EI les mestres aniran penjant recursos al blog.

Avui es dona tasca seqüenciada a les agendes dels alumnes perquè aquests dies la puguin realitzar a casa. També podreu veure les tasques als blogs d’ aula de la pàgina web del centre (ceipelsmolins.cat). S’ aniran penjant vídeos explicatius, propostes d’activitats didàctiques i that quiz per poder anar realitzant avaluacions.

El centre vos passarà tota la informació mitjançant els canals de comunicació que tenim a disposició, pàgina web, gestib, correu electrònic i mòbil.

Els correus de centre dels mestres són:

inmariutort@ceipelsmolinsbuger.cat. TUTORA 1ER CICLE

gasparangelpalou@ceipelsmolinsbuger.cat. ESPECIALISTA DE MÚSICA

carlayuso@ceipelsmolinsbuger.cat ESPECIALISTA D’ ANGLÈS/EQUIP DIRECTIU

guiemvicens@ceipelsmolinsbuger.cat. TUTOR 2ON CICLE

mercedesvela@ceipelsmolinsbuger.cat. PT

antoniamoya@ceipelsmolinsbuger.cat TUTORA EI

ceipelsmolins.buger@educaib.eu EQUIP DIRECTIU

xiscamorell@ceipelsmolinsbuger.cat. TUTORA EI

Deja un comentario

error: Content is protected !!