JA ESTÀ A PUNT D’ ACABAR EL CURS!

JA ESTÀ A PUNT D’ ACABAR EL CURS!

Benvolgudes famílies, nins i nines:

Aquesta setmana del 8 al 12 de juny, trobareu que ja anam baixant el ritme de tasques, la setmana de dia 15 al 19 de juny, ja no vos enviarem cap proposta nova de tasques afegides. Podreu anar acabant les tasques que vos han quedat pendents amb tranquil.litat i demanat els dubtes que vos surtin als vostres tutors/es i/o mestres.

A partir de dilluns els tutors comencen a tenir la tasca de tutoria amb diferents alumnes, tal com vos vàrem explicar a la darrera circular.

Estam acabant aquest curs tan excepcional i al qual tots ens hi hem hagut d’ adaptar.

Només ens resta agraïr-vos a famílies, alumnes i docents l’ esforç que heu fet per dur el millor possible tota aquesta adaptació.

Els tutors vos repartiran amb els vostres informes individuals una proposta de reforç per a l’ estiu….estarà bé, que treballeu una miqueta durant l’estiu, però , per favor….no vos oblideu de gaudir tot el que pogueu de les vacances, de la platja, de la natura, de la família i de jugar tot el que pogueu, perquè aquest curs ha suposat un esforç extra per a tots i totes, però especialment per als nins i nines que ho heu fet beníssim i heu demostrat que sou genials!!!!

Ben bé vos mereixeu un bon descans i gaudir de l’ estiu!

Tasques 4t primària confinament 8-12 juny (1)

Tasques 5è primària comnfinament 8-12 juny

Tasques 6è primària confinament 8-12 juny

TASQUES DEL 8 AL 12 DE JUNY

Deja un comentario

error: Content is protected !!