INFORMACIÓ GENERAL INICI DE CURS

INFORMACIÓ GENERAL INICI DE CURS

Benvolgudes famílies:

Vos recordam que el centre, per a aquest curs 2021-22, ha ofertat els servei menjador. Ens trobam amb la situació de què a dia d’ avui només tenim la confirmació de 4 alumnes fixes per utilitzar el servei de menjador. Com vos vàrem comentar a la reunió, necessitam el full de Comensals (empresa nova) emplenat. El podeu deixar dins la bústia de MENJADOR (devora l’entrada d’EI) . En cas que dia 10 de setembre no arribem a 10 usuaris fixes confirmats EL SERVEI DE MENJADOR S’ ANUL.LARÀ I NO HI HAURÀ SERVEI.
Vos recordam que l’ acollida de l’ alumnat i l’inici de les classes es farà de manera esglaonada per tal de poder aplicar les mesures sanitàries previstes al Pla de Contingència per al curs 2021-22. Dia 10 de setembre: 5è i 6è de les 9’15h a les 14’00h. Dia 13 de setembre: tota educació infantil , els de 3 anys faran el període d’ adaptació, tal com les ha indicat la tutora, els de 4-5 anys de 9’00h a 14’00h. Dia 14 de setembre: 1er i 2on de 9’00h a 14’00h (per la porta petita del pati) , Dia 14 de setembre:3er i 4t de 9’00h a 13’45h (per la porta n. 57)
La primera setmana de classe els tutors explicaran el funcionament del curs , les normes aprovades al Pla de Contingència (normativa Covid), els itineraris per moure’s pel centre, entrades, sortides, patis, banys, etc… també lliuraran horaris, agenda (una vegada que s’hagi pagat), es triaran delegats, etc… Recordam que s’ han de retornar totes les autoritzacions signades dins la primera setmana de classe. Segons la normativa vigent , l’ entrega d’aquests documents és OBLIGATÒRIA. Les especialitats començaran dia 20 (EF , quan tenguem totes les autoritzacions signades). Els tallers i l’ hort a partir d’ octubre.

Deja un comentario

error: Content is protected !!