ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ

ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ

Benvolgudes famílies:

Com tots sabeu amb l’arribada del Coronavirus vivim una situació excepcional que esperem que passi prest i puguem tornar a la normalitat.

Vos passam informació per tal de tranquilitzar els vostres fills/filles:

Feines i hàbits per a l’alumnat:

Cada professor ha posat tasques a l’alumnat per fer durant aquests dies. Ja les vàrem donar amb paper però també les podreu trobar penjades als blogs d’ aula de la pàgina web del centre www.ceipelsmolins.cat, com que sembla que aquesta situació s’allargarà una mica en el temps, els mestres aniran penjant a partir de dilluns dia 30 de març un llistat amb més tasques per anar fent a casa, als diferents blogs també podeu trobar recursos com vídeos explicatius, jocs, etc….que es van renovant.

Vos recordam que si algú no té possibilitat de treballar amb ordinador, també podeu accedir a la pàgina web mitjançant els vostres mòbils.

Les tasques, així com els dubtes o problemes que pogueu tenir les podeu consultar amb els mestres mitjançant els correus electrònics que trobau a la pàgina inicial de la WEB.

També vos informam d’ un recurs que ha posat en marxa RTVE de 9h a 14h , per tal de donar recursos didàctics de les diferents àrees i arribar a tothom.

IMG-20200322-WA0004

Convendria que els matins l’ alumnat seguís a casa un horari semblant al que faria a classe, cal que s’ organitzin per seguir unes rutines diàries, amb temps per fer tasca, esbarjo, joc i com no, aprofitar per fer activitats amb família.

Pel que fa a les avaluacions:

  • Dins el procés d’avaluació contínua el centre ha considerat adequat mantenir el calendari d’avaluacions. Farem les reunions d’avaluació de manera telemàtica del 30 de març al 3 d’ abril i podreu consultar les notes a les Gestib a partir de dia 6 d’abril. També vos enviarem els informs via correu electrònic perquè vos pugui arribar a tots.

  • Les avaluacins no han d’ engoixar en cap moment a cap alumne, ja que els mestres tendran en compte tota la feina feta fins ara, en un procés d’ avaluació continua i tendran molt present la situació d’ excepcionalitat.

Si qualque família no té el codi d’accés al GESTIB el pot sol·licitar individualment (un per a cada compte d’usuari) al correu electrònic del centre indicant:

– Nom i llinatges
– Nom del fill/a o tutelat/da i curs en què es troba escolaritzat
– Número de telèfon mòbil
– Escrit d’autorització per crear un compte d’usuari per accedir al GestIB (document adjunt)SOL.LICITUD GESTIB

Per damunt de tot cal recordar que en aquest moment el més important és evitar la propagació del COVID-19 per tal de poder retornar a la normalitat com més aviat millor. Així que

# Quedam a casa.

Deja un comentario

error: Content is protected !!